tiistai 21. syyskuuta 2010

Sienirisotto

(2-3 annosta)

3 dl risottoriisiä
3 rkl oliiviöljyä
1 sipuli
2 kpl valkosipulinkynttä
5 dl kasvislientä
1 dl ruokakermaa
1-2 dl parmesaanijuustoa
2 rkl voita
200 g tuoreita sieniä
1-2 tl tuoretta timjamia 
suolaa
mustapippuria



Kuullota sieniä voissa paistinpannulla ja mausta suolalla. Kaada kattilaan öljy ja lisää riisi. Lisää kattilan lämmittyä silputut sipulit ja valkosipulinkynnet. Kun sipuli on pehmentynyt, kaada joukkoon kasvisliemi ja jatka risoton keittämistä kunnes neste on imeytynyt riisiin. 
Lisää lopuksi joukkoon ruokakerma, parmesaaniraaste, voi, timjami ja kuullotetut sienet. Nesteen imeydyttyä risotto on valmis. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti