maanantai 20. syyskuuta 2010

Tomaatti-vuohenjuustokeitto

(2 annosta)

1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 porkkanaa
1 rkl ruokaöljyä
1 tl juustokuminaa eli jeeraa
500 g paseerattua tomaattia
1 kasvisliemikuutio
4 dl vettä
3/4 tl suolaa
3/4 tl mustapippuria
1 tl sokeria
200g vuohenjuustoa
½ dl tuoretta oreganoa hienonnettuna



Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat. Kuullota kasviksia kattilassa öljyssä. Lisää juustokumina ja jatka paistamista muutama minuutti. 
 
Kaada joukkoon paseerattu tomaatti ja vuohenjuusto. Lisää vesi ja kasvisliemikuutio. 
Keitä noin 15 minuuttia. 
 
Mausta keitto suolalla, mustapippurilla, oreganolla ja sokerilla. Soseuta sauvasekoittimella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti